Gündem

BATTALGAZİ’DE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ: DÖRT BİR YANDA HİJYEN MESAİSİ

Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yürüttüğü kapsamlı temizlik çalışmalarıyla mahalleleri ve sosyal yaşam alanlarını pırıl pırıl yapıyor. Ekipler son olarak Orduzu Gelinciktepe, Kadıçayırı Mahallesi ve Kırkgöz Sahil Parkı’nda geniş çaplı bir temizlik mesaisi gerçekleştirdi.

Yazı Boyutu
BATTALGAZİ’DE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ: DÖRT BİR YANDA HİJYEN MESAİSİ

Daha temiz ve yaşanabilir bir Battalgazi hedefiyle çalışmalarını sürdüren Battalgazi Belediyesi, ilçe genelindeki hijyen seferberliğine ara vermeden devam ediyor. Belirlenen periyodik program doğrultusunda hareket eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hem mahalle aralarında hem de vatandaşların yoğun olarak vakit geçirdiği sosyal alanlarda detaylı temizlik yürütüyor.


Yollar Yıkandı, Sokaklar Toz ve Atıklardan Arındırıldı

Çalışmalar kapsamında Orduzu Gelinciktepe bölgesi ile Kadıçayırı Mahallesi’nde yoğun bir mesai harcandı. Ekipler, cadde ve sokaklarda biriken toz ile atıkları titizlikle temizledikten sonra yollarda yıkama işlemi gerçekleştirdi. Süpürme araçlarının da aktif olarak katıldığı saha operasyonunda, biriken çöpler toplanarak mahalleler hijyenik bir görünüme kavuşturuldu.


Kırkgöz Sahil Parkı Pırıl Pırıl Oldu

Vatandaşların özellikle hafta sonları ve akşam saatlerinde yoğun ilgi gösterdiği Kırkgöz Sahil Parkı da tepeden tırnağa temizlendi. Ekipler; yürüyüş yolları, dinlenme alanları ve yeşil alanlarda biriken atıkları tek tek topladı. Ortak kullanım alanları ile bağlantı yolları süpürme araçlarıyla temizlenerek park halkın kullanımına en hijyenik haliyle sunuldu.


Belediye yetkilileri, ilçe genelindeki temizlik ve hijyen çalışmalarının belirlenen plan ve program dâhilinde tüm mahallelerde kesintisiz bir şekilde devam edeceğini bildirdi.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsun?

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz.

Yorumlar anında yayınlanır. Hakaret ve spam içerikler otomatik olarak incelemeye alınır.